FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster I?

Her er der mange faktorer der spiller ind: Arrangementets størrelse, pianist under middagen, afstand, spilletid osv. Typisk vil den samlede pris ligge mellem 18.000-30.000 kr. Kontakt os for et godt tilbud!

 

Hvad spiller I?

I kan finde vores repertoire her. I kan vælge de numre fra vores repertoire I synes bedst om, så sammensætter vi en fed sætliste ud fra jeres ønsker.

 

Hvilke arrangementer spiller I til?

4-to-one spiller til alle slags fester fx fødselsdagsfester, bryllupper, firmafester, julefrokoster, temafester, private fester, byfester osv.

 

Hvor højt spiller I?

Vores trommeslager spiller på elektrisk trommesæt, så vi kan justere lydstyrken efter jeres ønsker. 4-to-one spiller dermed lige præcis så højt, at alle kan være med. Det er så højt, at det er fedt at danse til – men ikke så højt, at ørerne ringer hele natten.

 

Hvad hvis middagen trækker ud?

4-to-one har altid aftalt en fast spilletid (fx 3 x 45 eller 2 x 70 min.) og et tidspunkt, hvor musikken skal begynde og slutte. Trækker middagen ud, kan starttidspunktet udsættes i op til en halv time, uden den totale spilletid berøres – dog spiller vi senest til kl. 2:00.

 

Kan I spille mere end det planlagte?

Det sker jo at festen er så god, at den bare skal fortsætte. 4-to-one spiller gerne udover det aftalte – også efter kl. 2:00. Fx 45 eller 60 min. ekstra alt efter jeres ønsker. Prisen kommer an på, hvor meget ekstra musik I har brug for, og den aftales på stedet.

 

Spiller I under middagen?

4-to-one har et varieret og underholdende repertoire af middagsmusik målrettet byfester, firmafester og lignende arrangementer, hvor spisningen varer ca. 2 timer.

Hvis middagen strækker sig over længere tid (fx til bryllupper og runde fødselsdage) kan vi formidle kontakt til en række meget kompetente middagsmusikere, som spiller afdæmpet baggrunds- og hyggemusik samt akkompagnerer til festsange undervejs.

 

Hvornår ankommer I?

4-to-one ankommer 1,5-2 timer før vi skal spille, så vi har god tid til opstilling af udstyr, lydtjek osv.

 

Kan I stille op inden kl. 18?

Opstilling af instrumenter inden kl. 18 kan i de fleste tilfælde arrangeres, når blot det aftales i god tid. Honoraret for tidlig opstilling vil typisk være 2.000 – 3.000 kr. alt efter afstand fra Aarhus og antallet af opstillere.

 

Skal I en bruge en scene, kraftstik, lys osv.?

Er der er scene, indtager 4-to-one den gerne, men det er ikke nødvendigt. Scenen bør være min. 4×6 meter. Er scenen mindre end 4×6 meter, skal vi informeres om det på forhånd, så vi er sikre på, at der er plads nok.

4-to-one medbringer en 32A byggetavle. Alternativt kan strømmen tages fra almindelige 220V strømstik. Vi anbefaler, at strømmen tages over min. 2 grupper/sikringer for ikke at overbelaste disse.

4-to-one har selv lys med, så det skal I ikke tænke på.

 

Hvor store selskaber kan I spille for?

Som udgangspunkt kan 4-to-one klare arrangementer med op til 200 gæster på vores eget anlæg. Det svarer til ca. en halv sportshal. Til større arrangementer kan 4-to-one efter aftale medtage ekstra lydudstyr + lydmand.

 

Hvad gør vi med afregning?

4-to-one afregner med mobile pay eller kontant på spilledagen. Det kan også aftales, at der betales via bankoverførsel den førstkommende mandag efter festen. 

 

Kan I spille Himmelhunden?

4-to-one spiller som udgangspunkt ikke dansktop. Det er der andre, der gør meget bedre end os.